Retourneren


U heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder enige verplichting te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Na ontvangst van de retourzending en goedkeuring van FineBubbels krijgt u het orderbedrag gecrediteerd. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten.

Waardevermindering
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Herroepingsrecht
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u hier het formulier voor herroepingsrecht downloaden en verzenden aan info@finebubbels.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:
- Zakelijke klanten welke op voorhand een offerte hebben ontvangen.

Download hier het formulier voor herroepingsrecht.