Wie zijn wij?


Wij zijn Nico en Sabrina van Roosmalen en hebben door de jaren heen een voorliefde voor champagne ontwikkeld. Deze voorliefde voor champagne is mede gekomen doordat wij met een groep goede vrienden ons elke keer verdiepte in een andere champagne: wat is de beleving, de smaak, wat proef je en hoe zijn de bubbels en het uiterlijk. Hierdoor is onze "champagneclub" ontstaan en een paar keer per jaar komen we samen en delen we onze passie.


De afgelopen jaren hebben wij meerdere reizen gemaakt naar de champagnestreek op zoek naar de speciale champagnes die uiteindelijk geselecteerd worden voor het assortiment van FineBubbels. Wat ons gelijk opviel tijdens onze reizen naar deze streek is het enorme aanbod aan champagne huizen, in elk dorp en in ongeveer elke straat staan wel champagnehuizen, de één is van proportie en de ander kleinschalig maar alle huizen produceren hun product met passie en liefde.

Rijdend door de verschillende gebieden, waaronder Montagne de Reims, Vallée de la Marne en de Côte des Blancs merk je het karakter en de warmte van het gebied met z'n aardige en fijne mensen. Dit maakt elke reis en zoektocht naar de champagnes die ons aanspreek (en hopelijk u ook) tot een waar plezier.

Bij ons treft u een selectie aan van champagnes die variëren van de kwaliteitsclassificatie grand cru, premier cru, en cru.

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar iets specifieks neem dan gerust contact met ons op.
Wij wensen u veel plezier op onze website!

Bruisende groet,
Sabrina & Nico